Creare site
fonduri Europene sau Start-Up Nation

Nu ai nevoie de încă o bătaie de cap. Adevărul este ca procesul de accesare al fondurilor nerambursabile prin programul StartUp Nation sau alte forme de fonduri Europene este extrem de greoi!
Alte companii aleg sa iți inșire o serie de termeni precum UX, SSL, SEO, care pentru tine nu înseamnă nimic. Iată cu ce te putem ajuta in mod concret:

Creare site
 web

Indiferent ca vorbim despre un simplu site de prezentare sau o soluție personalizata care sa iți cucereasca cu adevărat clienții

Optimizare Google

Avem la dispoziție un set de instrumente profesionale si tehnici specifice care sa iți aducă site-ul mai sus in rezultatele Google!

Gazduire
site

Majoritatea stie-urilor sunt găzduite pe servere încărcate unde împart resursele cu alte site-uri. Propunem o abordare diferita.

Creare magazin online

De la crearea efectiva a noului tău magazin online pana la integrarea cu soft-ul de facturare, curier sau exportul automat al produselor pe eMag.

Mentenanta predictibila

In contextul fondurilor este important sa poți achita serviciile care de obicei au un caracter recurent încă de la început. Oferim posibilitatea de plata pe 1-2 ani in avans.

servicii Marketing

Toate serviciile care nu intra in celelalte categorii. Avem parteneri de încredere cu care colaboram pentru aduce la bun sfârșit orice fel de proiect de IT.
Ne mândrim o abordare diferita. Ne dorim ca tu sa fii mulțumit de proiectul pe care îl livram. Astfel ne putem mândri cu acesta mai departe! Toată lumea câștigă.
creare site fonduri

Alte servicii prin fonduri

Așa cum am amintit mai sus, chiar daca majoritatea serviciilor noastre se învârt in jurul zonei de marketing avem parteneri puternici cu ajutorul cărora putem livra orice tip de proiect. De la achiziționarea de echipamente de baza: laptop-uri si servere pana la soluții moderne de cloud, productivitate, CRM si Inteligenta Artificiala.
creare site fonduri
cropped view of woman holding notebook with web de 2023 11 27 05 31 00 utc
La ce te poti astepta odata ce ne contactezi?
Rapiditate. Seriozitate. Profesionalism

Consultanta, Analiza și Planificare

Începem cu o întâlnire fizica sau online de consultanta pentru a înțelege nevoile și obiectivele legate de proiectul tău.

Design si Dezvoltare

Lucrăm cu designerii noștri pentru a crea un design atractiv și user-friendly. Validam, apoi realizăm dezvoltarea tehnică a site-ului,

Integrare

Iți integram site-ul cu Google, serviciile de curierat, procesator de plați si soluții de facturare. Totul automatizat.

Testare și Lansare

Testăm site-ul pentru a ne asigura că funcționează corespunzător și că nu există erori sau probleme de performanță.

Prima impresie este cea mai importanta!

Securitatea, viteza, SEO, integrarile si o structura flexibila sunt esentiale pentru un webssite de succes.

Website-ul tau 100% Personalizat

Meriti mai mult decat o tema pe care o poate folosi oricine. Gasim inspiratie in pasiunea ta. 

Website care creste odata cu tine.

Experienta ne-a invatat ca flexibilitatea este cheia. Construim site-uri care sunt gata sa creasca odata cu tine. Adaugarea de functionalitati noi si integrări nu a fost niciodata mai simpla.

Nu folosim teme pe care sa le revindem

O alta abordare pe care o folosesc multe companii de webdesing este ca achiztioneaza teme pe care le adapteaza la continutul tau. Noi lucram invers, incepem de la structura ta specifica si apoi construim un desing de la 0.

gata in cel mai scurt timp

Indiferent ca vorbim despre realizarea ofertei pentru proiectul tau finantat prin fonduri, de crearea efectiva a site-ului sau alte servicii, ne asiguram ca ai toate informatiile de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie de acestea!

Colaborare transparenta

Punem accentul pe colaborarea pe termen lung, te sprijinim cu fiecare pas pe care doresti sa il faci si iti stam la dispozitie pentru a te indruma. Iti oferim suportul nostru gratuit si pentru noile tale proiecte
Chiar daca alegi sa nu lucrezi cu noi iata cateva

articole folositoare

preturi creare site web

preturi creare site web

Astăzi o sa discutam despre un subiect foarte delicat, cel puțin pe piața din România, preturi creare site web.  Din cate am observat, in general, la prestatorii de servicii din [...]
Read more
Creare site de prezentare

Creare site de prezentare in 2024

In acest articol vom discuta despre procesul de creare site de prezentare in 2024. Daca nu ești interesat de procesul efectiv, la final vom discuta despre câteva puncte la care [...]
Read more
De asemenea poti descarca ebook-ul gratuit pentru a ajunge pe prima pagina Google

incepe acum

primul pas catre o super colaborare. cafeaua o dam noi

Ghid SEO
GRATUIT

Descarca acum si afla cum poti ajunge pe prima pagina Google!
Abonează-te la newsletter!
[hubspot type="form" portal="26932850" id="f925e492-1ed6-49b8-a1bc-62544210e93a"]