Servicii creare site web - 4 aspecte la care sa fii atent

03/01/2022
Ioan

Atunci cand vorbim despre servicii creare site, fiecare companie abordeaza subiectul in felul ei. Pentru noi asta inseamna mai mult decat crearea efectiva a site-ului.  Ar trebui sa alegi cu atentie firma de web design cu care doresti sa colaborezi. Un site frumos din puncta de vedere estetic este doar o parte a intregului proces.

Daca timpul iti permite, am pregatit un articol exceptional despre procesul de creare site web.

Acum, hai sa iti povestim despre cateva aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere.

 

Analiza initiala. Calatoria. Fluxurile.

Site-ul tau trebuie sa fie memorabil din perspectiva aspectului pe care il are, asta este clar. Trebuie sa fie rapid si sigur pentru ca iti respecti clientii. Dar la fel de important, trebuie sa aiba un scop clar. De asemenea, modul in care utilizatorul interactioneaza cu site-ul tau trebuie sa fie bine gandit.

Deci? Care este scopul principal pe care il ai atunci cand cineva intra pe site-ul tau? Sa iti lase datele sale de contact? Sa faca o achizitie? Sa dea click pe o reclama?

Firma de web design te poate ajuta aici. Ideal isi vor da seama care este modelul afacerii tale si vor veni cu cateva recomandari. Calatoria utilizatorului, de la intrarea pe site, pana la punctul in care face actiunea pe care ti-o doresti, trebuie sa se intample din cat mai putine click-uri. Cat mai curat, cat mai intuitiv.

Pe langa asta, automatizarea fluxurilor este unul dintre aspectele esentiale. Un site modern te poate ajuta cu eliminarea sarcinilor manuale si repetitive. De exemplu, poti implementa un sistem de programari online. Astfel, clientul intra la tine pe site, selecteaza serviciul de care este interesat si intervalul orar in care este disponibil. De aici plata se face automat, iar clientul primeste notificare in calendar si un mail care sa ii aminteasca de programare. Tare, nu?

 

Recomandari inteligente de design.

Aici este probabil punctul in care iti vei pune cel mai mult amprenta. Intr-o lume ideala, firma ta va avea un brand-book. O identitate vizuala realizata de o persoana specializata. Si mai bine, vei avea un concept grafic.

Din pacate, de cele mai multe ori doar corporatiile si firmele mari au genul asta de resurse.

Urmatorul lucru pe care ai putea sa il faci este ai o lista de site-uri care iti plac. Pe baza acestora, firma de web design va veni cu propuneri.

Cu sau fara aceste site-uri din partea ta, ar trebui sa primesti mai multe variante de la firma cu care lucrezi.

Ca sa fim sinceri cu tine, exista multe firme care vor achizitiona o tema existenta si o vor personaliza pentru tine. Si chiar daca asta nu inseamna cu adevarat web design, multe firme cu asta se ocupa.

Abordarea noastra este diferita. Ne place sa facem lucrurile diferit. Ce inseana asta mai exact?

Construim totul de la 0.

Asta ne da flexibilitatea de a modifica orice linie a site-ului. De asemenea, datorita faptului ca totul este personalizat, viteza de incarcare este extrem de buna. Nu ne crezi? Uite:

servicii creare site

Scaneaza site-ul firmei cu care doresti sa lucrezi. E posibil sa ai o surpiza neplacuta.

Scanarea o poti face accesand acest link.

 

Set de bune practici - servicii creare site

Este de la sine inteles ca acesta este principalul motiv pentru care alegi servicii creare site.

Ai nevoie de firma care are experienta necesara pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie.

Din aceasta experienta, am adunat un set de bune practici pe care le implementam la fiecare proiect nou.

Practic, am invatat din greselile fiecarui client pe care l-am avut si am gasit metode eficiente pentru ca tu sa nu te lovesti de acele situatii.

 

Suport recuerent.

Da, suport recurent. Pentru ca ai nevoie de modificari pe site. Pentru ca acea calatorie a clientului despre care vorbeam la inceput trebuie optimizata si modificata pana cand ajunge sa converteasca cat mai mult. Nu exista un scenariu in care site-ul tau sa fie livrat si apoi sa aiba succes. Nu fara implicarea unor experti.

Iti doresti sa lucrezi pe cineva care sa fie la curent cu ceea ce se intampla in piata. Care vine proactiv cu recomandari pentru a eficientiza fluxurile. Cineva care isi masoara succesul prin succesul afacerii tale.

Adevarul este ca zilnic apar tot mai multe inovatii. Tehnologii de care poti profita inclusiv in mediul online pentru a-ti intelege mai bine clientii.

Exista solutii cu ajutorul carora vezi o filmare a fiecarei interactiuni pe care clientul a avut-o cu site-ul tau. Astfel poti optimiza totul.

 

Inainte sa incheiem, probabil cel mai important punct:

Serviciile trebuie oferite de cineva care vorbeste pe limba ta.

Incearca sa nu lucrezi cu firme care se ascune in spatele unor cuvinte precum SSL, SEO, DNS si asa mai departe.

Aceste cuvinte nu trebuie sa insemne nimic pentru tine. Apeleaza la o firma care sa iti ofere servicii creare site profesionale.

 

 

Pentru servicii creare site, sau in cazul in care esti curios sa afli cu ce ne ocupam, te invitam sa vizitezi pagina noastra principala. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.