Termeni & Condiții

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea site-ului stringtech.ro sunt supuse urmatoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile în statele Uniunii Europene.

Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul stringtech.ro, termeni si conditii de utilizare

Termenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe stringtech.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.

Administratorul site-ului stringtech.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare ale oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Accesul la secțiunea membrilor se poate face gratuit.

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre serviciile de avocatura oferite de STRINGTECH CLOUD SRL.

Site-ul stringtech.ro prezintă informații despre produsele, serviciile STRINGTECH CLOUD SRL, dar si noutăți din diverse domenii care au legătură cu zona tehnologiei.

– nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.

– nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces.

– nu veți publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).

– veți respecta termenii si conditiile impuse de acest website. Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau sectiuni ale acestui website, este posibil sa trebuiasca sa va creati un cont pe stringtech.ro.

Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. stringtech.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fără a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectual.

Sunteți de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
stringtech.ro iși rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii

stringtech.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

 

incepe acum

primul pas catre o super colaborare. cafeaua o dam noi

Ghid SEO
GRATUIT

Descarca acum si afla cum poti ajunge pe prima pagina Google!
Abonează-te la newsletter!
[hubspot type="form" portal="26932850" id="f925e492-1ed6-49b8-a1bc-62544210e93a"]