Cum alegi o firma de web design

16/11/2021
Ioan

Site-ul tau poate fi cea mai importanta componenta a afacerii tale. Fie ca ai nevoie de un site de prezentare sau de un magazine online, este important sa alegi firma de web design potrivita.

In cazul in care iti desfasori activitatea offline, site-ul este cartea ta de vizita. Majoritatea persoanelor cauta pe Google numele unei firme inainte de a lucra cu aceasta. Daca iti doresti mai multa ordine si automatizarea fluxurilor, poti folosi site-ul pentru a eficientiza aceste procese. De exemplu, daca ai un cabinet de avocatura sau un salon de infrumusetarea, poti avea pe site-ul tau sisteme care sa ii ajute pe clienti sa isi faca programarile automat. In cazul in care vinzi produse si servicii online, insa, site-ul este mijlocul principal prin care generezi venituri.

Deci, cum alegi firma de web design potrivita?

  • Viziteza site-ul firmei de web design. De aici poti obtine foarte multe informatii. In primul rand, faptul ca ai ajuns pe site-ul lor, iti da un indiciu despre competenta acestora. Pe langa creare site web, il pot aduce pe prima pagina a Google. Acest aspect este extrem de important. De ce? La ce bun sa ai un site exceptional din punct de vedere estetic si tehnic, daca nu este vizitat si nu iti genereaza venituri? De asemenea, trebuie sa arunci o privire peste portofoliul acestora. De aici iti dai seama daca stilul firmei de web design se potriveste cu ceea ce iti doresti tu.

 

  • Vor vorbi pe limba ta. Observa cum sunt scrise paginile si articolele acestei firme de web design cu care doresti sa lucrezi. Explica totul pe intelesul tau, sau folosesc cuvinte complicate ca SEO, SSL, si asa mai departe? De cele mai multe ori se vor baza ca nu intelegi ce inseamna cu adevarat aceste cuvinte si te vor taxa suplimentar. Intreaba de la bun inceput lucrurile care te intereseaza, explicate pe intelesul tau.

 

  • Ieftin nu inseamna mai bine. Stii asta deja. Nu o sa iti faci un website in fiecare luna, asa ca un cost initial de cateva sute pana la cateva mii de euro, in functie de complexitatea proiectului, nu ar trebui sa te sperie. Ieftin inseamna de proasta calitate, prost optimizat, nesigur si lent. Un site de calitate, sigur si care iti aduce clienti, este un indicator al efortului si seriozitatii cu care iti tratezi afacerea.

 

  • Inteleg mai mult decat componenta de website. Iti doresti sa alegi o firma de web design, care pe langa serviciile pe care le livreaza inteleg si modul specific in care functioneaza afacerea ta. Astfel, vor putea reveni cu idei si vor putea eficientiza fluxuri. Da o sansa si companiilor noi. Exista firme de web design care activeaza de mai bine de 15 ani pe piata din Romania. Asta nu inseamna neaparat ca ofera servicii de calitate. Nu te speria sa arunci o privire si pe pagina a doua a Google. S-ar putea sa ramai placut impresionat.

 

  • Testeaza-le website-ul. Trebuie doar sa intri pe acest link si sa introduce site-ul firmei de web design cu care doresti sa colaborezi. Aici vei vedea informatii tehnice despre aceasta. Noi am scanat site-ul nostru:
firma de web design

Un scor de 99 este excelent! De ce? Pentru ca acest instrument este creat de Google. In afara continutului pe care il adaugi pe site-ul tau, viteza acestuia, reflectat in scorul de mai sus, este cea mai importanta componenta in afisarea site-ului tau pe Google! Pe scurt, un site cu o nota mare va aparea mai sus pe Google.

Bonus:

Daca te-ai decis sa cauti pe Google pentru a gasi o firma care sa te ajute cu creare site-ului ar trebui sa stii ca majoritatea rezultatelor vor fi anunturi platite. Practic, orice firma poate sa apara acolo daca are un buget suficient de mare. Acesta nu este neaparat un lucru rau, dar ar trebui sa ai in vedere ca nu au ajuns acolo 'organic':

firme web design

In cazul in care ai intrebari suplimentare, vrei sa afli mai multe despre noi sau vrei sa lucrezi cu noi te invitam sa vizitezi pagina noastra principala despre creare site web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.