Instrument gratuit de verificare site in 2024

Indiferent de platforma pe care este construit site-ul tău, exista niște date tehnice care nu sunt vizibile atunci când îl vizitezi. Astfel, putem la dispoziție, in mod gratuit, un tool de verificare al vitezei site-ului, dar si informații referitoare la SEO.

De ce este important sa avem un site rapid? Pe lângă faptul ca ne dorim ca vizitatorii noștri sa aibă o experiență cat mai buna atunci când navighează site-ul, viteza site-ului este unul dintre factorii care influențează poziția acestuia pe Google. Da, ai auzit bine! Cu cat un site este mai rapid, cu atât va apărea mai sus in rezultatele Google. De ce? Pentru ca produsul pe care îl oferă Google Search este un rezultat exact si rapid la termenul după care ai căutat.

Verificare viteza site.

Tot ce trebuie sa faci este accesezi instrumentul nostru de verificare site, sa introduci adresa site-ului tău si sa aștepți ca site-ul sa fie scanat. Pe lângă informațiile legate de recomandări SEO pe care le vom discuta într-un alt articol, vei găsi informații despre modul in care Google vede site-ul tău in termeni de viteza:

verificare viteza site

Evident, ne dorim ca site-ul sa obțină un scor de 90+ atât pe desktop cat si pe mobil

Instrumentul se leagă la serverele Google si îl întreabă care este viteza site-ului tău.

Ai nevoie de mai mult? De o analiza in detaliu si de acțiuni concrete pe care sa le iei pentru a creste viteza site-ului? Contactează-ne!

Este importat sa verifici periodic viteza site-ului tău. Un test de viteza site o dată la câteva luni te poate ajuta sa înțelegi daca site-ul site pasul cu modificările tehnologice si sa iți păstrezi sau îmbunătățești poziția pe Google.

 

Abonarea ta nu a putut fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Mulțumim, te-ai înregistrat cu succes!

Adresa ta de e-mail este folosită doar pentru a-ți trimite newsletter-ul nostru și informații despre activitățile stringtech.ro. 

Folosim Brevo ca platformă de marketing. Prin trimiterea acestui formular esti de acord ca datele personale pe care le-ai furnizat să fie transferate către Brevo pentru prelucrare în conformitate cu Brevo's Privacy Policy.

  lasa un comentariu

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  incepe acum

  primul pas catre o super colaborare. cafeaua o dam noi

  Abonează-te la newsletter!
  [hubspot type="form" portal="26932850" id="f925e492-1ed6-49b8-a1bc-62544210e93a"]