Noul tau parteneriat

cateva cuvinte despre ceea ce facem
intregul proces de creare al site-ului, optimizare, dar si suport pe termen lung. internetul este in continua schimbare, te ajutam sa tii pasul.

de ce spunem ca suntem diferiti

Personalizat

prin înțelegerea specificului tau, personalizam abordarea astfel incat sa se potriveasca cu identitatea si valorile pe care le reprezinti.

Rezultate

abordarea se axează pe optimizarea strategiilor în funcție de date și informații concrete, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate pentru tine.

Adaptabilitate si specializare

avem capacitatea de a ne adapta la schimbările rapide din industrie și de a oferi soluții flexibile. asta înseamnă un avantaj competitiv pentru tine.
ne concentram doar pe lucrurile pe care stim sa le facem bine. fara abordari generaliste. mixul perfect intre build si grow.

build

site-ul care creste odată cu tine

Website Design and Development

cu serviciile noastre de creare website, vei avea o prezență online profesională și personalizată într-un timp scurt. echipa noastră de designeri și dezvoltatori web talentați te poate ajuta să-ți materializezi viziunea, oferindu-ți un site web modern, atractiv și funcțional.

ai nevoie de un magazin online?
suntem aici să-ți ghidăm pas cu pas drumul către construirea și gestionarea propriului tău magazin online. descoperă cum să-ți transformi viziunea în realitate și să atingi succesul online.
figma
photoshop
wordpress

build

obtine rezultatele mai usor

Integrari si automatizari

nicio integrare nu este imposibila. de la formulare, colectare de leaduri direct in CRM-ul tau, rezervari si integrari cu serviciile Google pana la procesatori de plata, solutii de facturare sau listarea automata a produselor tale pe eMAG.

vrei sa trimiti emaluri promotionale catre clientii tai sau sa ii anunti automat cand au produse in cos pe care nu le-au cumparat inca?
HubSpot
eMAG
Google

grow

vrei sa ajungi pe prima pagina Google?

SEO

ai un website frumos? la ce bun daca nu ai trafic și clienți noi. lasă-ne să te ajutăm! Intrăm în acțiune, evaluăm site-ul și dezvoltăm o strategie în doar câteva zile.

ai rapoarte lunare, urmărire a cuvintelor cheie, idei de conținut si analiza site-uri concurente.
wordpress
shopify
ecommerce

grow

sigur si stabil

Gazduire si Suport

ne intereseaza succesul tau pe termen lung. te ajutam cu monitorizarea site-ului din perspectiva tehnica, update-uri, securitate si back-up-uri periodice. In plus, ai preturi preferientiale la proiecte viitoare.
wordpress
shopify
ecommerce

insights from stringtech

incepe acum

primul pas catre o super colaborare. cafeaua o dam noi

Abonează-te la newsletter!
[hubspot type="form" portal="26932850" id="f925e492-1ed6-49b8-a1bc-62544210e93a"]